- Ja, det gjør jeg virkelig. Jeg ser fram til å begynne. Akkurat da det ble kjent at jeg var tilsatt i Herøy var det litt mas. Men nå gleder jeg meg og begynner allerede nå på søndag å forberede flytting. Innen utgangen av januar flytter jeg til Herøy, sier Roy Skogsholm til Herøyfjerdingen.

Og da vil han være på plass i huset han har kjøpt i Silvalen. Herøyfjerdingen treffer han på telefon mens han er ute på feriestedet Skogsholmen.

Møte med ordfører og administrasjon Mandag formiddag er det et stramt program Skogsholm har lagt opp til. Da venter nemlig møter med både ordfører Arnt Frode Jensen og med de enkelte etatsjefene i Herøy kommune.

- Først blir det en gjennomgang med ordføreren om det mest aktuelle sakene som er på gang og de mest aktuelle vedtakene i forbindelse med budsjettet. Deretter blir det møte med de enkelte fagsjefene/etatsjefene for å få oversikt over hva som rører seg her, sier Roy Skogsholm.

Han legger til at han kjenner en del av de ansatte i kommunen fra ulike interkommunale møter, samtidig som han også kjenner til en god del av kommunens ulike områder.

Roy Skogsholm har etter at han ble enstemmig tilsatt i høst vært innom formannskapskontoret, hvor han blant annet har hatt møte med ordfører Arnt Frode Jensen.