Ann-Kristin forteller til Herøyfjerdingen at hun hele tiden har vært klar på at hun skulle kjøre spinningøkter på frivillig basis til begynnelsen av mai.

- I den siste tiden har det vært dårligere påmelding og det passer derfor bra å ta pause nå. Mange prioriterer nok å trene ute nå som sommeren er i anmarsj, sier Lenning.

Den andre frivillige instruktøren, Roar Aune, har også vært nødt til å ta pause på grunn av ryggproblemer og derfor blir det ikke noe tilbud om spinning etter torsdag 7. mai. Ann-Kristin Lenning opplyser at hun foreløpig ikke har bestemt seg om hun vil fortsette som instruktør til høsten, men vi får bare håpe at hun forsetter med dette populære treningstilbudet når høsten kommer sammen med Roar Aune.

Påmelding
Det er ledige plasser på de to øktene som gjenstår før sommerferien og de som ønsker å delta sende tekstmelding (SMS) til Ingrida på tlf. 46234829. Første økt kjøres tirsdag 5. mai (i kveld) kl. 20.00 mens siste økt gjennomføres torsdag 7. mai kl. 20.00. Påmelding til torsdagsøkta kan gjennomføres etter kl. 18 i kveld.

Fakta
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk.

Kilde: Wikipedia