I forkant av møtet skal nummer 1 og 2 i kommunens logo-konkurranse få sine premier og heder av ordfører og kommunestyret.

Her blir også logoen presentert for første gang.

Her er fullstendig saksliste til kommunestyrets møte 20. september:

Trykk HER for å laste ned hele dokumentet i pdf-format. Trykk HER for å laste ned "Revisjon av kommuneplanens arealdel... 

Sak 28/11: FELLES OPPREISNINGSORDNING FOR TIDLIGERE BARNEVERSNBARN OG SPESIALSKOLER I NORDLAND Rådmannens innstilling:
Herøy kommune ønsker ikke å slutte seg til en felles ordning for kommunene i Nordland om oppreisning for tidligere barnevernsbarn og spesialskoleelever.

Sak 29/11: KOMMUNEPLAN 2008-2020 - STRATEGISK DEL (SAMFUNNSDELEN) Rådmannens innstilling:
Kommuneplan 2008-2020 – samfunnsdelen bestående av hoveddokument, kommunedelplan næring, kommunedelplan økt bosetting, sektorplan for helse, sosial og omsorg, sektorplan for oppvekst og kultur og sektorplan for effektiv forvaltning godkjennes.

Sak 30/11: REVISJON AV KOMMUNPLANENS AREALDEL OG KOMMUNEDELPLANER
Behandling av forslag til kommunedelplan sentrum 2011-2023 i plan og teknisk hovedutvalg. Rådmannens innstilling: Med hjemmel i Plan- og bygningsloven §11-15 godkjenner Herøy kommunestyre fremlagt forslag til arealdel til kommunedelplan for sentrumsområdet slik det er vist på planforslag 1818_KPSent_2011, datert 29.06.2011 med de endringer som fremkommer av skriv datert 31.08.2011 jf. behandling etter samme lov §11-14.

Sak 31/11: REVISJON AV RENOVASJONSFORSKRIFTEN Rådmannens innstilling:
Herøy kommunestyre godkjenner Renovasjonsforskrift for kommunene: Alstahaug, Brønnøy, Dønna, Grane, Hattfjelldal, Herøy, Leirfjord, Sømna, Vefsn, Vega og Vevelstad datert 22.03.11.

Sak 32/11: VANNOMRÅDE VEFSNFJORDEN OG LEIRFJORD
ORGANISERING OG KOSTNADSFORDELING
Rådmannens innstilling: 1. Vannområdeutvalget i vannområde Vefsnfjorden/Leirfjorden konstitueres som et samarbeid mellom de berørte kommunene Herøy, Dønna, Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane og Hattfjelldal.
2. Vefsn kommune utpekes som vertskommune i vannområde Vefsnfjorden/Leirfjorden. Vefsn kommune har arbeidsgiveransvar for en prosjektleder for arbeidet i perioden fram til utgangen av 2012. Stillingen kan forlenges og stillingsbrøken økes, dersom ytterligere finansiering kommer på plass.   
3. Herøy kommune avsetter kroner 25.000,- som kommunens bidrag til samarbeidet for perioden fram til utgangen av 2012.

Foranstående vedtak forutsetter at de øvrige syv kommunene i vannområdet fatter likelydende vedtak, og at skjønnsmidler fra Fylkesmannen innvilges iht. finansieringsplan. 

Sak 33/11: ANSETTELSESFORHOLD - RÅDMANNSSTILLINGEN Ordførers innstilling:
1. Roy Skogsholm tilsettes i fast stilling som rådmann i Herøy kommune etter åremålets utløp.
2. Han beholder tidligere inngått avtaler som rådmann.