Søndag 1. mai er siste frist både for å foreslå kandidater til Herøy kommunes næringspris og for å søke på Herøy kommunes ungdomsstipend.

Ungdomsstipendiet Stipendiet er på kr. 10.000,- og kan utdeles en gang per år.

Stipendiet har som formål å hjelpe fram unge talenter. Stipendiet skal tildeles unge og lovende personer som inspirasjon for videre innsats, samt en anerkjennelse for den interesse some r vist innenfor kulturelle aktiviteter.

Kandidatene kan vurderes innenfor det hele og utvidete kulturbegrepet - herunder områdene sang og musikk, bildenede kunst, kunsthåndverk, dans, litteratur, teater, film og idrett.

Se mer under "Relaterte nyheter" nederst.

Næringsprisen Næringsprisen i Herøy har som formål å stimulere gründerånden som bidrar til nyskaping og utvikling av næringslivet i Herøy.

Næringsprisen tildeles gründere, i form av enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner, som bidrar eller har bidratt til et næringsliv i vekst.

Formannskapet og leder for næringsforeningen er jury for Næringsprisen, og foretar tildeling etter en gjennom av kandidater som innbyggerne har foreslått.

Prisen består av en gave til en verdi av kr. 10.000,- og et diplom.

Se mer under "Relaterte nyheter" nederst.

Forslag på kandidater til næringsprisen og søknad på ungdomstipend sendes: Herøy kommune servicekontoret 8850 Herøy eller e-post:
post@heroy-no.kommune.no

innen 1. mai 2011.