Sigridkongressen har i år lokale konferansierer, nemlig Ann Kristin Grønmo og Kirsti Hersjevik og temane er "Røtter, trygghet og glede".

Foredragsholdere er:

Vibeke Skofterud:
I 10 år har Vibeke Skofterud sanket medaljer på verdens beste landslag, det norske kvinnelandslaget i langrenn. Hun har hentet hjem gullmedaljer fra OL, VM og NM.

Men veien til triumf har hatt sin pris. Medaljer har alltid en bakside. Vibeke Skofterud kommer til Sigridkongressen og forteller sin historie.

Nils Ingar Aadne - Nilsi
Nils-Ingar Aadne alias Nilsi kommer til Sigridkongressen. Siden Nilsi begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere.

Med et observant skråblikk tar han for seg hvor bra vi egentlig har det i Norge, hvilke valg dette fører til at vi tar, og hvordan vi lever. Hans forestilling ”EGO” har fått gode anmeldelser. VG skriver “FIN og SKRATTBAR FORTELLERKUNST” og sånt kan vi like!!

Loveleen Rihel Brenna
Loveleen Rihel Brenna har siden 1993 holdt foredrag og kurs om inkludering, mangfoldsledelse, nettverksbygging, omdømmebygging, motivasjon og å gripe sjansene.

Loveleen ble giftet bort i en alder av 18 år. Etter 11 års ekteskap valgte hun å skille seg. Dette førte til at det ble totalt brudd med familien og hele minoritetsmiljøet. Da hun ble skilt hadde hun liten utdannelse og ingen fast jobb.

Hun hadde kun 200 kroner å leve for i uken og bestemte seg for å gjøre en forskjell, både i sitt eget liv og i samfunnet. Hun begynte å holde foredrag om å vokse opp med flere kulturer. Fra å være en taus tilbaketrukket minoritetskvinne er Loveleen i dag forfatter av fem bøker, leder, og samfunnsdebattant.

Hun har mottatt en rekke priser for sitt engasjement for inkludering, mot vold mot kvinner, og for sin opplysningsvirksomhet. Hun skal holde foredraget "Min annerledeshet - min styrke!".

Billettprisen er kr. 1230,- og det er fremdeles ledige billetter.

Kilde: sigridkongressen.no