Servicebygget er på plass

heroey_caravan
Etter flere år i motvind løsner det endelig for Arne Thoresen og hans Herøy Caravan. I går onsdag kom det 47 kvadratmeter store servicebygget opp og en lettet Thoresen ser nå fram mot en snarlig åpning av campingplassen på Tenna.
- Ja, det er bra å kommet så langt. Det har tatt sin tid, ja, sier Arne Thoresen etter at servicebygget har kommet opp på Herøy Caravan på Tenna.
 
Det hele begynte for år tilbake og Thoresen hadde da planlaght å starte mye tidligere. Men etter mange innsigelser fra naboer og folk med fritidshus i området måtte planene om campingplass gå mange runder i det kommunale systemet.
 
I vinter ble en privat reguleringsplan for området vedtatt i kommunestyret og nå ser Arne Thoresen fram mot å åpne campingplassen månedsskiftet mai/juni.
 
Det er allerede koblet vann til bygget, som skal inneholde blant annet toaletter og dusj, vaskerenne, spiserom, TV-rom og kjøkken.
heroey_caravan
I går onsdag komet servicebygget på Herøy Caravan opp og Arne Thoresen er et steg nærmere åpning av Herøys første campingplass.

Annonser