FK Herøy/Dønna spiller i 4. divisjon for Helgeland og Salten (HESA) og foran årets sesong har det vært en god del endringer i både spillestallen og trenerapparatet.

I år klarer dessverre klubben ikke å stille juniorlag og mangeårig trener Dagfinn Ness Andreassen har sagt fra seg trenerjobben og Mads Knutsen er kommet inn som ny hovedtrener.

Fjorårets toppskårer Jørgen Hågensen har i likhet med Henning Karlsen meldt overgang til SIL der de ønsker å prøve seg på et høyere nivå. Jørgen har så langt har gjort seg godt bemerket med flere nettkjenninger for naboklubben. I tillegg er heller ikke spillerne Espen Alfheim og Sondre Hansen med i år.

Til gjengjeld har klubben sikret seg flere nye spillere. Den solide og råsterke Stig Edvardsen har i følge klubbens nettside meldt overgang til Herøy/Dønna og vil nok utvilsomt styrke lagets bakre rekker. I tillegg er også Ole Kristian Solvold og Morten Hanssen tilbake i klubben igjen etter noen års pause. Ellers har også noen av de gamle heltene ruet med comeback. Ronny Jensen rapporteres om å være i god form, men plages i likhet med mange av de andre «gammelgutta»i perioder med skader.

 

Plakat HD-Saltdalskameratene.jpg