Seriestart for FK Herøy/Dønna på lørdag

FK Herøy Dønna 26

Lørdag 28. august kl. 13.30 møter FK Herøy/Dønna Sømna til fotballkamp på Herøy stadion. Dermed er endelig fotballen i gang igjen for de voksne.

Trener Bjørn Are Hansen forteller at treningsgrunnlaget selvsagt kunne vært bedre, men de har en stall som består både av «gamle» og unge spillere.

- Totalt er det 22 spillere i stallen og det er jo bra. Vi er med i trenerkorpset har sagt ja for vi synes det er viktig å få fotballen i gang igjen, sier Hansen.

Bjørn Are har med seg Torkjel Gullesen i trenerkorpset. Torkjel er også leder i fotballgruppa i Herøy IL mens hans kone Silje er styreleder i FK Herøy/Dønna. Det bør derfor være liten tvil om at det legges ned en formidabel dugnadsinnsats for fotballen i den familien.

FK Herøy/Dønna spiller i 5. divisjon avd. 3 Helgeland og skal lørdag spille sin første kamp mot Sømna. Alle de andre lagene har spilt en kamp tidligere og Sømna tapte sin første kamp mot Mosjøen 2 som topper tabellen.

Kampen lørdag spilles på flotte Herøy stadion og arrangørene håper publikum kommer og heier på laget i sin første seriekamp.

Trykk her for tabell og oversikt over lamper og spillere.

 

 

 

FK Herøy Dønna 26
Denne gjengen møttes til trening på Herøy stadion torsdag denne uken. Foran fra venstre: Ahmad Allabdullah, Ronny Godhei Hansen, Espen Lian, Bjørn Tore Abs, Erling Jarl Olsen, Ole Jakob Pedersen, Leonard Theimann, Sander B. Hansen Bak fra venstre: Torkjel Gullesen, Patrick Sandstrak Gullesen, Julius Mazeika, Håvard Børnes, Håvard Pettersen, Kim Andre Olsen Gjengaar, Jørgen Hågensen, Torleiv Grønbech, Bjørn Are Hansen.

Annonser