Inge Brunsvik har sendt oss denne rapporten fra de ulike kampene i turneringen.

Bodø - Herøy
Vi starter bra og det står 2-2 etter den innledende runden. Deretter drar Bodø fra og vinner til slutt 7-3.

Herøy - Tromsø
Et dårlig laguttak og spill som er langt under det vi kan, taper vi 2-8. Eneste som presterer bra i denne kampen er Ole Johnny, som leverer bra spill mot Tromsø`s ener. Ellers så var ingen av oss fornøyd med prestasjonene i denne kampen.

Herøy - Narvik
Her ble det en spillemessig opptur på alle mann. Vi leder lagkampen halvveis, men taper til slutt 4-6 etter 3 veldig jevne kamper som går i vår disfavør. Dagens beste kamp fra vår side.

Kanebogen - Herøy
Lørdagens siste kamp hvor alle mann leverer akkurat det de skal. Ikke det fantastiske spillet fra vår side, men vi vinner lagkampen 6-4 og tar årets første seier.

Rana - Herøy
Søndagen starter med en på papiret knalltøff kamp mot Rana. Lagkampen ender til slutt med seier 9-1 til Rana. Enkeltkampene var betydelig mer jevnspilt enn sluttresultatet tilsier, vi tapte 6 jevne kamper som vi får prøve å snu til seier neste gang.

Herøy - Saltdal
Rundens siste kamp var mot Saltdal, som ikke stilte med sin klare ener. Vi begynner lagkampen litt avventende, men klarer å snu det og vi vinner tilslutt 7-3.

- Bodø leder serien fremfor Rana. De har like mange poeng, men Bodø har bedre matchkvote. Vi ligger på 4. plass og totalt sett er vi fornøyd med både spill og resultater, men ønsker likevel å heve oss et hakk eller to til neste samlerunde som er i januar , sier trener Inge Brunsvik.

Kommende turneringer
Neste på programmet for bordtennisklubben er stevne i Trondheim kommende helg der vi stiller med 8 spillere. Deretter følger en turnering i Herøyhallen 2. og 3. november, Regionalcup 1 som er for hele region Nord-Norge.

Tekst: Inge Brunsvik.