Seriemestre uten poengtap

seriemestre_01
Småguttelaget til Herøy IL kunne i kveld avslutte sesongen som suverene seriemestre i 2. divisjon avdeling 2. Laget har nemlig ikke avgitt et eneste poeng denne sesongen.
Allerede mandag kveld kunne småguttene koste på seg det store gliset, for med 2 - 0 borte mot Mosjøen2 (deres argeste konkurrent om seriemesterskapet) var det hele avgjort.

Og i kveld onsdag besto spenningen i om laget skulle spasere gjennom sesongen med kun seire.

Og etter bare 6 - 7 minutter av første omgang virket det ganske så klart. På stillingen 2 - 0 hadde SIL2, riktignok med en god del yngre spillere på laget, lite å stille opp med. Tross god innsats og bra spill.

Gjennom hele sesongen har det vært tydelig at småguttelaget til Herøy IL har spilt i feil divisjon. De fleste kampene har det vært divisjons-forskjell mellom Herøy IL\'s smågutter og deres motstandere.

Aller "verst" (les tydeligst) ble det i heimekampen mot Grane nylig. På stillingen 23 - 0 fikk spillerne nærmest beskjed om å bremse litt.

Trenere for laget i år har vært Jan Terje Mikalsen (fram til i høst) og Bjørn Are Hansen og Bjørnar Olsen.

Neste sesong stiller de fleste av årets smågutter på banen som guttespillere. Det blir en ny utfordring som laget ganske sikkert er klart for.

Herøyfjerdingen gratulerer med seriemesterskapet.
seriemestre_01
Småguttelaget kunne i kveld onsdag juble som seriemestre etter å ha slått SIL3 med 4 - 0. Bak står trenerne Bjørnar Olsen (t.v.) og Bjørn Are Hansen.

Annonser