Nesten utsolgt
Kirkeverge i Herøy og Dønna Bård Grønbech forteller at det nå begynner å haste skikkelig med å få tak i billetter. - Det er ikke mange igjen og vi regner med at det blir smekkfult i kirka i morgen kveld, sier Grønbech.

Kjente sanger fra hele karrieren
Rita forteller til Herøyfjerdingen at hun kommer til Herøy i morgen med sin faste trio, som består av broren Frank og Stian Tønnesen.

- Dere vil få høre sanger fra albumet "Hjerteslag"og ellers sanger som har fulgt meg opp gjennom årene. Siden jeg vant "Stjernekamp" har det vært mange forespørsler og veldig travelt, men det har mest av alt vært en fantastisk opplevelse og som en drøm, forteller Rita.

Holdt konsert på låve i Leirfjord tidligere i år
Når vi spør henne om hun har holdt konserter i området tidligere i år forteller hun var og holdt en konsert på en låve i området i sommer.

Låven det dreier seg om er eid av paret Torbjørn Uhre og Turid Tendeland og ligger på Ulvangsøya i Leirfjord. De har gjennom flere år arrangert sommerkonsert med kjente artister for venner, familie og naboer. 

- Dette var en privat konsert som var rettet mot venner og naboer, forteller Rita. Dette er imidlertid min første ordinærere konsert i området i år. Jeg ser fram til konserten og liker å høre at det ser ut til å bli fullt, avslutter Rita.