Send juleposten før 16. desember

Haandballjentene_sender_julepost001
Gjør som håndballjentene, send juleposten i tide. Posten anbefaler deg å sende all julepost som skal innenlands innen 16. desember.

De norske håndballjentene skal kjempe om EM-gull midt i den mest hektiske julestria. Uten at det forstyrrer juleforberedelsene.

Grundig forarbeid - Akkurat som på banen, så har vi gjort et grundig forarbeid med juleposten. Alt er skrevet, pakket og overlatt til Posten før første kamp i EM, sier Karoline Dyhre Breivang og Linn-Kristin Riegelhuth.

Storskrivere
De er storskrivere av julebrev og julekort, og har benyttet de siste dagene før håndball-EM starter til å gjøre de ferdig både kort, brev og pakker.

Juleposten er derfor allerede på vei til slekt og venner over hele landet.

I god tid Dermed er Karoline, Linn-Kristin og de andre håndballjentene sikret at alt er fremme i god tid før jul.

Postmengdene mer enn dobler seg i dagene opp mot jul. For Posten er det derfor hektiske dager, men også de stiller godt forberedt.

Hører sammen
- Posten og jul hører tett sammen, og julen er på mange måter årets høydepunkt for våre ansatte.

Ekstra store ressurser skal sikre at juleposten kommer trygt fram også i år, sier konserndirektør Elisabeth Gjølme i Posten.

36 millioner brev og pakker Bare de to siste ukene før jul sendes det mer enn 36 millioner brev og pakker i Norge. 6.500 postbud deler ut julepost i 4.300 postruter.

Tradisjonen med å dele hilsener og julepakker er ganske upåvirket av både e-post, sms og sosiale medier. Nordmenn elsker håndskrevne julehilsener.

Foto: Nils Midtbøen, Posten
Haandballjentene_sender_julepost001
Linn- Kristin Riegelhuth (til venstre) og Caroline Dyhre Breivang har gjort ferdig juleposten, og er klar for full innsats under håndball-EM, som starter på Lillehammer tirsdag.

Annonser