Seløy Sjøfarm vant auksjonen i forbindelse med TV-aksjonen

TV-aksjonen 2020_auksjon Jelena og Jan Erik

Etter en intens budrunde var det Seløy Sjøfarm som stakk av med maleriet som Svein Ove Pettersen hadde gitt til årets TV-aksjon.

Under årets TV-aksjon på NRK, som denne gangen går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet hadde Svein Ove Pettersen gitt et av sine maleri til en egen auksjon.

Da fristen nærmet seg var det flere bud som kom inn på løpende bånd, men helt på tampen var det Seløy Sjøfarm som trakk det lengste strået.

Leder i hovedkomiteen for TV-aksjonen i Herøy, Jelena Budesa, var nylig innom lokalene til Seløy Sjøfarm og overrakte det flotte maleriet til daglig leder Jan Erik Jakobsen.

Hun opplyser til Herøyfjerdingen at hun er meget godt fornøyd med auksjonen under årets TV-aksjon og synes det var gledelig å se at det var flere bedrifter som var med å by på maleriet like før fristen gikk ut.

Maleriet ble til slutt solgt for kroner 15 000 og Seløy Sjøfarm har i tillegg til dette også bidratt med 10 000 i ren pengestøtte. De er dermed den bedriften i Herøy som har bidratt med mest støtte til årets innsamlingsaksjon.

Jelena opplyser til Herøyfjerdingen at hun takker alle som har bidratt til årets TV-aksjon. Hun takker hovedkomiteen for en utmerket jobb og takker alle andre som har sørget for at Herøy har fått et slikt resultat.

- Jeg er selvsagt fornøyd med resultatet, men jeg har hele tiden et ønske om å gjøre det bedre hvert år. Det er jo spesielt gledelig at vi på tross av at vi ikke gikk rundt med bøsser klarte å samle inn mer penger på de digitale bøssene enn ordinære bøsser i 2019, sier Budesa.

TV-aksjonen 2020_auksjon Jelena og Jan Erik
Jelena overrekker her maleriet til daglig leder Jan Erik Jakobsen i Seløy Sjøfarm.

Annonser