Humørbonden Geir Styve utfordret alle under stemmerettsjubileet til å ta en utfordring om å lage et arrangement for nærmiljøet. Det var her arrangørene for Velværedagen fikk sin ide.

- Vi bestemte oss da for å arrangere en Velværedag der vi skulle legge vekt på at alt skulle være gratis og vi er veldig fornøyde med at så mange stiller opp. Konferansier for arrangementet er Kirsti Iversen, sier arrangørene.

Salg av cupcakes og brownies
Pikelaget har tatt på seg oppgaven av å selge cupcakes og brownies som de har laget selv. I tillegg serveres det selvsagt også kaffe.

- Det er fint å få ungdommene med på å arrangere ting, sier komiteen.

Mange utstillere
Velværedagen skal være utgangspunktet for promotering av næringslivet som driver med velvære. De får reklamere for sine produkter og behandlinger. Utstillerne kommer fra Herøy, Leirfjord, Sandnessjøen og Dønna. De kommer til å fortelle hva de driver med og det blir salg av produkter.

Eget moteshow
Det er ti modeller som stiller opp og blir ordnet på håret og sminket. Modellene blir sminket av lokale aktører og Torids frisørsalong skal ordne modellene på håret.

Under moteshowet skal det vises klær fra Harriets og Haugland i Sandnessjøen.

Arrangementet begynner kl. 16.00 og komiteen minner om at både kvinner og menn, store og små er velkommen til et gratis arrangement.