- Jeg hadde et bra år i fjor med godt salg av båter. Jeg solgte rundt 45 båter, men på grunna av at mange av disse var små var det allikevel for lite. I år har jeg derfor valgt å ta inn større og dyrere båter og større motorer. Så langt i år har jeg solgt 16 båt pakker. I tillegg har jeg også solgt rundt 25-30 løse motorer til kunder rundt omkring i landet, sier Nilsen. Jeg har også inngått avtale med et firma på Mo, Helgeland Marinasystemer om salg av betongflytebrygger. Så langt har jeg levert fem slike brygger i år. Jeg selger også båthengere så jeg har derfor nå en bra komplett båtbutikk, sier Nilsen.

Kurt Arild forteller at han selger mest båter til folk utenfor Herøy, og har foruten Herøy levert båter fra Bergen i sør til Tromsø i nord.

- Båtene leveres komplett med det utstyr som kunden måtte ønske. Jeg har også avtale med det lokale firmaet GB Motor på service på motorene.

Ønsker mer besøk i butikken
- Mange blir overrasket når de kommer innom butikken og ser at vi har en komplett båtutstilling med mange båttyper utstilt. Startet sesongen i år med 27 båter på lager. Jeg tror at mange lokale innbyggere enda ikke har fått dette med seg og jeg ønsker alle velkommen til butikken for å se hva vi har. Det er i grunnen litt rart at ikke flere båtinteressert kommer innom. De trenger jo ikke å kjøpe noe, men det er jo alltid hyggelig med en båtprat, avslutter den dyktige båtselgeren.

Mer informasjon om Helgeland Båt & Fritid finner du på www.helgelandbat.com eller på deres  Facebook side https://www.facebook.com/helgelandbat/