I «Båtbutikken» på Herøysenteret er Kurt Arild travelt opptatt med å betjene båtkunder dagen lang. I motsetning til mange andre båtselgere stiller de også med eget utstillingslokale der båtinteresserte kan få se nærmere på ulike båtmodeller.

- Det har gått veldig bra med salget og i perioder har det vært slik at båtene har blitt solgt med en gang de har kommet til butikken. Nylig har jeg også fått avtale om å levere båter av typen AMT og det er jeg veldig fornøyd med. Fra før leverer jeg båttypene Silver, Faster og Terhi og det virker som dette er båttyper som faller i smak hos mange. Det dreier seg om alt fra robåter til større daycruisere på 23 for med overnattingsmuligheter.

Kurt Arild forteller at han solgt båter til kunder mellom til Røst i nord og Bergen i sør. Han selger også båtmotorer av typen Tohatsu og Honda.

- Vi monterer også motorer og navigasjonsutstyr lokalt i butikke. og har også inngått en serviceavtale med GB Motor som er et lokalt firma som drives av Geir Brænden. Her kan båtkundene få service på båtene sine, sier den dyktige båtselgeren.

Båtbutikken i Herøy kan kontaktes på tlf. 97034798. De har også egen Facebook-side.