I helga deltok Ingrid Kilvær Nilssen Herøy IL Friidrett på et lite løpsstevne i Mosjøen. Dette var det første stevnet for Ingrid etter at idretten så vidt er startet opp igjen i begrenset form. Forrige stevne var UM innendørs 7. mars, der Ingrid ble nummer seks på 800-meter, rett før Norge stengte ned.

Stevnet i Mosjøen ble arrangert av Kjell Vidar Norheim fra Hattfjelldal IL friidrett og Jan Olav Eriksen fra Sandnessjøen IL friidrett. Det ble konkurrert på distansene 400-meter og 3000-meter, med deltakere fra både Sandnessjøen IL, Rana FIK, Herøy IL, Mosjøen IL, Halsøy IL og Hattfjelldal IL.

Ingrid deltok på 400-meter. En distanse som er kjent for å være hard på slutten, der de fleste stivner i musklene etter å ha spurtet nesten en hel runde. Siden dette var et lite stevne med spesielt inviterte, ble det et blandet men sterkt heat der jenter fra både J16, J17 og J18/19 løp samtidig. Ingrid disponerte kreftene fint i løpet, og da konkurrentene begynte å stivne, dro hun fra og spurtet først over målstreken. Tida ble 61,7 noe som er personlig rekord med over et sekund, og det er en god start på utendørssesongen.