Kampen gikk på Dønna kunstgressbane på Solfjellsjøen og dommer var Øyvind Wang fra Sandnessjøen.

Fortjent Kampen sett under ett var seieren fortjent, etter at Mosjøen eide ballen mest i første omgang. Likevel var det heimelaget som produserte de største sjansene.

I andre omgang var heimelaget hakket bedre enn gjestene.

1 - 0 kom etter om lag 15 minutter og det var Vegard Lorentzen som var sist på ballen.

Frispark Men gjestene svarte med 1 - 1 etter rundt 35 minutters spill, et resultat som sto seg til pause.

2. omgang var bare et minutt gammel før heimelagets Henrik Anfindsen sendte ivei et frispark fra minst 25 meter som fikk smette forbi alle - også gjestenes keeper - og gli inn i det ene hjørnet.

Og til 2 - 1.

Men Mosjøen svarte ved å å utlikne midtveis i omgangen til 2 - 2.

Triller-avslutning Og med det startet en spennende avslutning på kampen.

3 - 2 til FK Herøy /Dønna ble det da Tom Roger Åkvik løp gjennom og kontant sendte ballen forbi et utrusende keeper og i mål.

Bare minuttet senere svarte gjestene og det stå 3 - 3!

Vinnermålet Etter dette presset heimelaget hardt på og produserte flere store sjanser, uten å få mål.

Ikke før det gjensto tre minutter av full tid.

Da var det kaptein Eirik Alfheim og steg opp og headet ballen i mål.