Det har skjedd store ting med inngangspartiet ved sentralskolen. Tidligere var det to dører (den ene alltid stengt) og et lite rom før selve hallen. Alt i en grå og trist farge.

Nå er det et rødt og helt fornyet inngangsparti som møter de som kommer til skolen. Og mestepartet av veggen er vindu som slipper inn lys.

Og går man videre inn, ser man at det lille rommet før selve hallen er fjernet. Og her møter man et flisbelagt gulv og nyoppussete og lyse vegger. Det er en stolt rektor Lars Olav Mogård Larsen som viser oss rundt. Med rette.

- Vi er veldig fornøyde. Og etter hvert vil det komme opp nydelige bilder laget av Anne Chr. Hjelt på veggene, forteller Mogård Larsen og viser oss at veggfestene nærmest er klare.

Her blir det også satt opp små vegger i glassbyggerstein, for å skille av områdene. Som tidligere blir det garderobe innerst i hallen.

Også utvendig er arbeidet kommet lang. Ettersom den tidligere akebakken ble sprengt bort i forbindelse med arbeidet med kunstgressbanen, er det nå bygd opp ny og større akebakken mellom skolen og skogen.

Her finner vi også sandkassen og annet lekeutstyr. Og med akebakken og ikke minst skogen og lavvoen like ved er området blitt både finere og mer skjermet.

- Nå ligger lekeområdet mer i ly for vær og vind enn det gjorde tidligere. I dag blir det dessuten satt opp lys her, så nå kan man bruke akebakken og lekeutstyret også i mørke, forteller Lars Olav Mogård Larsen.