- Vi som har vokst opp i Herøy har alle opplevd at folk vi likte godt eller var glade i av ulike årsaker har flyttet til andre steder.  Jeg tror nok at mange av de som har reist ut kan tenke seg å flytte tilbake til Herøy, for på denne måten komme nærmere familie og venner. Denne gangen er det imidlertid ikke bare utflyttede herøyfjerdinger som kan meldes savnet, men nå gjelder det alle, sier ordfører Arnt Frode Jensen til Herøyfjerdingen.

God respons sist
- Da vi startet med denne kampanjen var det veldig mange henvendelser og det var flere som kom flyttende tilbake til Herøy, og dette syntes vi selvsagt var veldig bra, sier Jensen. Herøy har i det siste blitt kåret til et av Norges mest attraktive steder å bo, og vi regner derfor med at det kanskje er mange som vil flytte hit. Nederst i venstremenyen finner du en knapp med tittelen "Meld savnet". Trykk på denne og du får opp et skjema du kan fylle ut med navn på hvem du savner og telefonnummeret til vedkommende. Eller trykk HER. Når du trykker  "Send" - går det en epost direkte til ordfører Arnt Frode Jensen. 

Ringer rundt
- Når jeg har fått inn mange tips setter jeg meg ned en kveld og ringer rundt til de som er meldt savnet. Vi får vi håpe at flest mulig har et ønske om å komme til Herøy, og jeg håper samtidig at riktig mange engasjerer seg og melder fra om dem de savner, sier ordfører Jensen.

Viktig å komme i kontakt med folk
Jensen legger til at også de som ikke bor i Herøy kan tipse om folk de tror kan tenke seg å flytte til Herøy. - Det viktigste er å få tak i de som kan tenke seg å flytte hit. Får vi det, har vi kommet et steg videre og kan se på bolig og arbeid, sier Arnt Frode Jensen.