- Vi som har vokst opp i Herøy har alle opplevd at folk vi likte godt eller var glade i flyttet til andre steder. Av ulike årsaker.

Jeg tror nok at mange av de som har reist ut kan tenke seg å flytte tilbake til Herøy for å komme nærmere familie og venner.

Mange er savnet Og jeg vet at mange av de utflyttede er savnet av mange, sier ordfører Arnt Frode Jensen til Herøyfjerdingen.

Nederst i venstremenyen finner du en knapp med tittelen ""Meld savnet". Trykk på denne og du får opp et skjema du kan fylle ut med navn på hvem du savner og telefonnummeret til vedkommende.

Eller trykk HER. 

Og trykk "Send" - og mailen går direkte til ordfører Arnt Frode Jensen.

Ringer rundt - Når jeg har fått inn mange tips setter jeg meg ned en kveld og ringer rundt til de som er meldt savnet.

Så får vi håpe at flest mulig har et ønske om å komme til Herøy. Jeg håper også at riktig mange engasjerer seg og melder om noen de savner, sier ordfører Jensen.

Å få tak i folk Han legger til at også folk som ikke bor i Herøy kan tipse om folk de tror kan tenke seg å flytte til Herøy.

- Det viktigste er å få tak i de som kan tenke seg å flytte hit. Får vi det, har vi kommet et steg videre og kan se på bolig og arbeid, sier Arnt Frode Jensen.