Satser videre med båtsenter i nye lokaler

Satser på eget båtsenter i nye lokaler_skisse

Helgeland båt & fritid er i gang med å forberede åpning av eget båtsenter i nye lokaler i Silvalen.

- Vi har vokst ut av de lokalene vi har i dag og trenger derfor mer plass. Nå har jeg fått på plass en leieavtale der jeg får tilgang til langt større lokaler. Arbeidet er allerede i gang med å renovere og ombygge lokalene og jeg tror dette blir veldig bra, sier daglig leder i Helgeland båt & fritid, Kurt Arild Nilsen.

- I fjor hadde vi salg av tett på 50 båter. I år har vi solgt litt færre båter, men til gjengjeld er det større båter og motorer. Vi har også solgt mellom 25 og 30 båthengere og i samarbeid med et selskap i Mo i Rana selger vi også flytebrygger i betong. Vi selger også nå fiskebåter og cabincruisere av typen NB. Jeg har også utvidet med et nytt svensk båtmerke som heter Micore og disse har jeg allerede på lager, sier den entusiastiske båtselgeren.

Ansatt montør/mekaniker
Kurt Arild forteller at han også nylig har ansatt egen montør/mekaniker som skal stå for klargjøring, montering og service av båtene.

- På denne måten får jeg konsentrere meg enda mer om salg. Vi får nå egen monteringshall og mye større utstillingslokale. Det blir også større uteområde og eget båtoppsett som letter arbeidet med å ta opp og få ut båter.

Åpning på nyåret
Kurt Arild forteller at planen er at bedriften tar i bruk de nye lokalene like over nyttår.

- Målet mitt er å bli størst på Helgeland på båt og det tror jeg allerede at jeg har klart å bli. Mens jeg tidligere måtte gjøre hele jobben selv blir det nå mye enklere når jeg får en ansatt sammen med meg. Med større lokaler vil det også åpne muligheter for å ha større utvalg på rekvisita, men dette vil jeg vurdere etter hvert, avslutter Kurt Arild Nilsen.

Satser på eget båtsenter i nye lokaler_hoved
Lokalet ligger perfekt plassert like ved Herøysundet i Silvalen. Bak bygget skal det også opparbeides eget båtoppsett for å sette ut og ta opp båter med henger.
Satser på eget båtsenter i nye lokaler_inne
Det blir nå mye større plass og dermed plass til langt flere båter, i tillegg til kontor, monteringshall og andre fasiliteter.
Satser på eget båtsenter i nye lokaler_oversikt

Annonser