Da Øyvind var i Trondheim forrige helg i forbindelse med et solistoppdrag i Nidarosdomen, passet det i samme slengen å legge inn et besøk hos Eva i Stjørdal for å starte forberedelsene til sommerens konsertbegivenhet. Sammen gikk de gjennom repertoar, diskuterte låtvalg og tonearter, og testet ut de forskjellige låtene. Begge sangerne uttrykte også stor entusiasme for rammene rundt konserten langt der ute i havgapet, og er sikker på at dette kommer til å bli spektakulær opplevelse. 

Det rapporteres ellers om en god tone mellom våre lokale sangstjerner, og begge gleder veldig til disse konsertene. Dette blir for øvrig første gangen Eva og Øyvind synger sammen. 

De øvrige aktører er Alf Knutsen og Magne Askeland, og skal spille henholdsvis tangentinstrumenter og fiolin. Det er for øvrig Alf Knutsen som har tatt initiativet til denne konserten, og han har lenge hatt et ønske om å koble våre to sangstjerner musikalsk. Nå skjer det altså endelig. 

Godt billettsalg
Billettene til konsertene ligger ute på Ticketmaster og selger godt så det begynner derfor å haste skikkelog for folk dersom de ønsker å få med seg denne unike konsertopplevelsen under årets Herøydager. Helgeland Safari og Seløy Kystferie er med og sponser båtturen og dette innebærer at publikum så lenge det er plass fritt kan velge om de vil benytte ribb eller vanlig skyssbåt for å komme seg utover til Skibbåtsvær.

Konsertene arrangeres torsdag 28. juni kl. 18.00 og 21.00. 

Trykk her for å bestille billetter.

Dersom det er noen som sliter med bestillingen kan de ta kontakt med foreningen Herøydagan på e-post post@heroydagan.no 

Les mer om årets Herøydager på www.heroydagan.no