Herøy har mange flinke sangere og dagen før Palmesøndag skal ni av dem framføre vakre sanger i Herøy kirke. Selv om det er kirka selv som står bak konserten blir dette på ingen måte en salmekveld.

- Tanken med konserten at publikum skal kunne senke skuldrene og nyte vakre sanger som både passer til sorg og glede. Vi har derfor utfordret mange av våre lokale sangere til å framføre sanger som kan passe til både begravelse, konfirmasjon og bryllup. Det blir derfor et variert repertoar med sanger som skal framføres under konserten, sier initiativtaker Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

- I tillegg til mange sangere er det også satt sammen et eget band for anledningen med lokale musikere. Vi er veldig takknemlig for at folk er så flinke til å stille opp, sier Iversen.

Kirsti Iversen skal i vant stil binde sammen konserten med noen velvalgte ord og kanskje et lite dikt.

Disse blir med på konserten:

Solister:
Ragnhild Sjåvik Stokbakken, Kristin Markås Mellingen, Frid Arny Holstad, Cecilie Skagen, Maja Angel Gjengaar, Trude Angel Meidell, Einar Skjold Roan, Ola Loe og Geir Berglund.

Band:
Johnny Birger Hanssen (gitar), Bjørn Pedersen (gitar/mandolin), Geir Berglund (gitar), Lars Olav Mogård-Larsen (tangenter), Harald Storholm (trommer/perkusjon), Svein Lundestad (bass), Kristin Markås Mellingen (kor), Geir Berglund (kor).

Nummererte billetter i salg
Billetter er nå i salg på Ticketmaster (Billettservice), Spar Herøy og kiosken på Herøy.

- Vi selger for første gang nummerte billetter i kirka. Det lønner seg derfor å være tidlig ute for å få de beste plassene. De fleste billettene er lagt ut på Ticketmaster og vi oppfordrer flest mulig til å kjøpe billetter der. Konserten Billettprisen er kroner 220,-.

Trykk her for å kjøpe billetter.

Her er en smakebit med to av låtene som skal framføres. Opptakene er gjort i Johnny Birger Hanssens hjemmestudio.