- Herøy har ved flere anledninger vist at de har veldig mange dyktige sangere som har vært med på ulike opptredener, og i tillegg er det jo mange som bare liker å synge uten å opptre, sier Anne Lise.

- Det er viktig å få fram at dette er ment å være en arena der alle som ønsker å synge og glede andre og seg selv kan møte. Mange ønsker ikke å opptre på konserter, men de liker allikevel å synge og disse er hjertelig velkommen. Sang og musikk virker ofte svært positivt på eldre mennesker og jeg synes det er synd at ikke omsorgssenterets flotte storstue blir tatt mer i bruk. Du forplikter deg heller ikke til å møte hver onsdag, men du bestemmer selv hvilke kvelder du kan møte, sier en engasjert Anne Lise.

- Jeg oppfordrer også dem som spiller et instrument,  f. eks gitar, piano eller trekkspill om å melde seg. Det blir ofte lettere å synge dersom man har litt musikk til, sier hun videre.

Hver onsdag mellom kl. 17 – 18 planlegges det sangkvelder og hun ber alle interesserte om å melde seg. Hun vil sammen med Aud Lundestad ta seg av koordineringen av sangkveldene og sette opp en møteplan (turnus)

Da er det bare å kontakte Anne Lise på tlf. 950 92194, epost algjengaar@live.no eller  Aud Lundestad på tlf. 993 14 944