Samler flasker 6. januar

10
10. klassingene i Herøy skal tirsdag 6. januar gjennomføre flaskeinnsamling over store deler av kommunen. Elevene håper herøyfjerdingene er like flinke til å støtte dem som tidligere, og pengene skal gå til klassetur til Polen.
En av foreldrene til elevene i klassen, Tanja Lorvik, sier at herøyfjerdingene i høst har vært flinke til å støtte opp om 10. klassens arrangementer.

I oktober satte elevene opp en revy som ble godt besøkt, men for å komme seg til Polen på klassetur trengs det mer penger.

- Vi håper folk er like flinke til å støtte opp i det kommende halvåret, sier Tanja Lorvik til Herøyfjerdingen.

Glad for denne turen - Elevene samler inn penger for å reise på klassetur til Polen, med planlagt avreise fra Oslo den 25.mai 2009. 

Dette er en tur som er svært rik på historie, nyttig lærdom og spennende opplevelser, og vi i foreldregruppa er veldig glad for at ungdommene våre får denne muligheten, uttaler Tanja Lorvik videre.

Turen går med "De hvite bussene" og blir et nært møte med krigens redsler, fortalt av folk som opplevde krigen.

Elevene får også oppleve fangeleirerene, blant annet beryktede Auschwitz. Dermed blir klasseturen også meget lærerik.

Tirsdag 6. januar Om ettermiddagen tirdag 6. januar kommer altså 10. klassingene rundt på dørene for å be om tomflasker. Eneste steder som ikke får besøk denne dagen er Husvær og Brasøy.

- Dermed slipper folk å pante tomgodset etter advent- og julefeiringen selv. Folk blir kvitt tomgodset og elevene samler inn penger. Om det blir en eller hundre flasker - vi blir like glade for alle bidrag, forteller Tanja Lorvik til Herøyfjerdingen.

På vegne av 10. klassen ønsker hun alle herøyfjerdinger fortsatt god jul og et gnistrende godt nytt år.
10
Her fra 10. klassingenes revy i oktober, men skal de komme seg til Polen må de skaffe mer penger.

Annonser