- En gang i semesteret har vi salmekvelder i kirka, og denne vinteren har vi kalt kvelden Amazing Grace, forteller sokneprest Annette Stenseng til Herøyfjerdingen.

Uhøytidelig sangstund - Tanken og ønsket er at vi samles til en uhøytidelig sangstund, der vi tar fram sanger knytta til et tema og prøver å få fram variasjon både i stil og tidsepoke.

Denne gangen kan folk være med å synge mange kjente og kjære sanger og salmer fra Bedehusland, noen fine, gamle folketoner, samt noen nyere og mer moderne lovsangspregede sanger, sier Stenseng videre.

Refleksjoner Det knyttes noen refleksjoner til hver salme, og gjerne rundt tilblivelsen og historikken til sangen, legger hun til.

Rolf Jørgensen er med på fløyte denne gangen, i tillegg til organist at Joanna Engesvik-Galkin både sitter ved piano- og orgelkrakk.

Håper mange kommer Jeg gleder meg til å synge disse nydelige tonene som vekker følelser og rommer mye takk og tro, og håper mange tar turen til kirka søndag kveld.

Etterpå koser vi oss med frukt, kaffe og prat bak i kirka, avslutter Annette Stenseng.

Ofring blir også  til KIA (Kristent Interkulturelt Arbeid)

Gudstjeneste i Dønnes kirke Søndag 30. januar blir det også gudstjeneste i Dønnes kirke kl. 11.30 Prest Leif Nordahl Organist Joanna Engesvik-Galkin Dåp Ofring til Egen menighet