Da Bjarne O. R. Møller i fjor begynte i ny jobb hos Pan Fish i Herøy i Møre og Romsdal valgte han å fortsatt være boende i Herøy og ikke ta flytting.

Dermed er han fortsatt herøyfjerding og fast medlem av kommunestyret for Fremskrittspartiet.

Nå blir han partiets første faste representant i formannskapet. Han rykker nemlig opp fra første varamannplass etter at Knut Nordhaug (H) i neste måned flytter til Kongsvinger.

Og selv med lang avstand til Herøy (i Nordland) satser han på å delta på så mange møter som mulig.

- Jeg har vært med på de møtene jeg har rukket over siden jeg begynte i ny jobb her på Møre. Og jeg skal ikke legge skjul på at jeg savner både Herøy og ikke minst politikken, sier Møller og legger til:

- Spesielt etter at vi har fått Roy Skogsholm som rådmann brenner det virkelig i fingrene etter å være med. Jeg ser veldig lyst på framtida til Herøy, med en rådmann som vet hvor viktig næringslivet er for en kommune, sier Bjarne O. R. Møller til Herøyfjerdingen.

Han begynte i fjor som produksjonssjef hos Pan Fish på Eggesbønes i Herøy kommune på Møre. Det er for øvrig samme type stilling som den han hadde hos Fjord Seafood i Herøy (i Nordland).

Han har altså valgt å være bosatt i helgelands-kommunen, og har ikke solgt huset på Nord-Herøy. Men det er til salgs, sier han.

- Jeg har inn til videre valgt å skatte til Herøy, så får vi se hva framtiden bringer, avslutter Møller.

Etter dette blir rekkefølgen av vararepresentanter til formannskapet slik: 1. Kjell Inge Jakobsen 2. Kirsti J. Karlsen 3. Pål Bjørstad

Breimo fast i kommunestyret Ettersom Knut Nordhaug flytter fra Herøy 1. mars i år får dette følger for kommunestyrets sammensetting.

Første vararepresentant for Senterpartiet/Høyre og Fremskrittspartiet - Trine Breimo - rykker nå inn i kommunestyret som fast representant.

Takk til Knut Nordhaug Ordfører Arnt Frode Jensen benyttet anledningen i dag til å takke Knut Nordhaug for årene i politikken i Herøy.

- Vi håper du ikke vil glemme oss og vi setter pris på det vi har hatt med deg å gjøre. Det gjelder både i politikken og det rent vennskapelige, uttalte ordføreren og overrakte Knut Nordhaug en bok om Helgeland.