Ruskoordinator på plass fra januar

Marie Louise Andersen

Herøy kommune har tilsatt Marie Louise Andersen i en nyopprettet stilling som ruskoordinator fra januar 2020. Hun ser fram til å ta fatt på jobben.

Marie Louise har arbeidet med mennesker i 25 år, og har siden 1995 arbeidet kontinuerlig med rusbehandling for unge og voksne, både i kommunal og privat regi. Det bør derfor være liten tvil om at hun har lang erfaring med slikt arbeid.

Miljøtjenesten i Herøy er nyopprettet og har ansvar for tilrettelegging av tjenester for unge brukere med tilretteleggingsbehov. Tjenesten har i dag om lag 25 stillinger med ulik fagsammensetning. I team med enhetsleder skal ruskoordinator blant annet etablere system og rutiner for den forebyggende delen av tjenesten. Målgruppen er hovedsakelig unge brukere med rus- og avhengighetsproblematikk eller som står i fare for å utvikle rusproblemer.

- Jeg flyttet til Norge (Trondheim) i november 2018 og deretter til Sandnessjøen den 1. februar 2019. Årsaken til at jeg valgte å flytte fra Danmark er at min sønn, svigerdatter og barnebarn bor i Sandnessjøen. Jeg trives svært godt på Helgeland og gleder meg til å flytte fra Sandnessjøen til Herøy for å jobbe med oppgaver som jeg brenner for. Jeg er utdannet Danish Addiction Counselor, Coach, og er sertifisert som eksistensiell familie/parterapeut, sier Andersen.

- Jeg vil beskrive meg selv som en positiv og engasjert person. Humor, seriøsitet og menneskekjærlighet er viktige verdier for meg. Mine fritidsinteresser er fitness, ridning, friluftsliv og samvær med min familie, avslutter Andersen.

Trenger bolig
Marie Louise er for tiden på jakt etter bolig i Herøy og håper at det er noen som kan hjelpe henne med saken.

- Jeg er en voksen dame på utkikk etter et hus, leilighet eller en hybel som ligger sentralt på Herøy, som jeg kan leie fra 1. januar 2020. Jeg er en stabil betaler som ikke røyker eller har dyr og kan kontaktes på telefonnummer 401 01 914 eller på e-post marielouiseandersen131@gmail.com, opplyser Marie Louise Andersen til Herøyfjerdingen.

Annonser