Det er Sten Magne Hansen i Mosjøen, en god bekjent av rosenborgtrener Per Joar Hansen, som har fått i stand det storfine besøket fra Trondheim. - Per Joar var jo i Herøy i fjor og holdt trenersamling og næringslivs-seminar. Dette besøket ga mersmak. I tillegg har jeg skrytt uhemmet av Herøy og anlegget. Det var det som skulle til, sier Sten Magne Hansen humoristisk til HERØYFJERDINGEN. 7. juni har lagene i norsk tippeliga noen dager fri på grunn av landskamp.

- Rosenborg kommer til Herøy 7. juni og skal blant annet spille treningskamp på Herøy stadion mot et sammensatt lag fra blant annet Mo, Mosjøen, Sandnessjøen og Dønna/Herøy. Spillerne overnatter i Herøy til 8. juni hvor de returnerer til Trondheim, forteller Sten Magne Hansen videre. Han legger til at det kan bli snakk om å gjenta suksessen fra i fjor med enten et trener-seminar eller næringslivs-seminar.

Ørjan Berg, landets kanskje beste spiller, er ofte på visitt i Leirfjord sammen med resten av Berg-brødrene. Foreldrene har nemlig hytte i området og Sten Mange Hansen røper at det i fjor var tale om at Ørjan Berg skulle komme til Herøy. Nå kommer han derimot, sammen med resten av Rosenborg. Berg har som kjent takket nei til landslagsspill. De eneste spillerne fra storlaget som kanskje ikke kommer til Herøy blir de som eventuelt blir tatt ut til landskampen.