Leder i frivilligsentralen i Herøy, Erika Puziene, forteller at hun setter stor pris på det arbeidet som ble lagt ned av de driftige damene i Herøy Røde Kors for å samle inn penger til årets TV-aksjon som går til Redd Barna. Foreningen består av damene Halbjørg Lenning, Marie Nilsen, Paula Nyryd, Tone Hansen, Linn Nikolaisen og leder Ellinor Olsen, og de gjør virkelig en flott innsats for både beboere og besøkende når de arrangerer sine populære kaféer. 

Som vi ser av bildene samlet kaféen mye folk. På disse kaféene pleier det å være musikk, åresalg (loddsalg), kaffe og kaker og allsang dersom musikken er tilpasset dette. Under siste kafé var det Halvard Jakobsen som sørget for musikken.

Samlet inn over 3000 kroner
Leder Ellinor Olsen Røde Kors Herøy er svært fornøyd med at det kom så mye folk og at det ble samlet inn så mye penger.

- Vi fikk inn over 3000 kroner og det er jeg svært fornøyd med. Det var veldig mye folk fra bygda denne gangen, og det var rundt 70 personer til stede, og så mye folk pleier det ikke å være. Det var folk der som aldri før har vært på Røde Kors-kafé siden jeg begynte og det synes jeg er kjempeartig. Pengene går til en god sak så jeg er svært glad for at vi klarte å samle inn så mye penger, sier Ellinor Olsen.

Foto: Erika Puziene