Rishi er ny LIS1-lege i Herøy

Ny LIs1-lege Rishi Phatak

Rishi Phatak skal jobbe som LIS1-lege (tidl. turnuslege) på legekontoret fram til 1.september.

Rishi kommer fra Bærum og skal være Lis1-lege (lege i spesialisering, første del) ved legekontoret i Herøy i seks måneder fram til 1. september 2021. Han kommer fra turnustjeneste ved Sandnessjøen sykehus og forteller at han har flere ganger vært i kommunen før han begynte i turnustjenesten ved legekontoret.

- Det er veldig fint her, men jeg har jo bare vært her om sommeren. Jeg er i turnus sammen med min samboer som har turnus ved legekontoret i Leirfjord. Vi hadde turnus sammen ved sykehuset i Sandnessjøen og bor derfor fortsatt i Sandnessjøen. Jeg pendler derfor på jobb med ferga fra Søvik.

- På fritiden liker jeg veldig godt å drive med badminton, men det har det av naturlige grunner blitt svært lite av i det siste. Jeg har fått høre at det er et godt miljø for badminton i Herøy og vil prøve å være med når det åpner opp igjen etter pandemien, sier Rishi Phatak.

Rishi forteller at han har blitt tatt godt imot ved legekontoret og er godt fornøyd med fasilitetene på helsehuset.

- Jeg har fått høre fra andre som har vært i turnustjeneste i Herøy om at det er veldig bra her. Ting er på stell og det er lett å sette seg inn i jobben og et bra opplegg. I dag har jeg hatt omvisning på sykehjemmet og det virker som alt er på stell der også, avslutter Phatak.

Annonser