Ride The Bullet på Øksningan

10_ride2
Kommende lørdag skal Øksningan Ungdomslag slippe oksen løs på ungdomshuset. - Kom og ri på den mekaniske oksen, er oppfordringen fra leder i ungdomslaget Odd Arne Svinøy. Fra klokken 16 til 19 får også ungene prøve seg.
Kommende lørdag 25. september slår Øksningan Ungdomslag til med skikkelig rodeo-dag på ungdomshuset. Den mekaniske oksen, som i sommer gjestet Herøy Brygge, dukker nemlig opp og skal lokke folk til å klamre seg fast lengst mulig.   Hold deg fast Samtidig som oksen vrikker og vrir seg i alle mulige retninger.  
- Det blir holdt åpent fra klokken 16 til 19 for barn, men de over 15 år får prøve seg fra klokken 22.   Vi har lyst å lage litt liv og røre og håper folk møter i stort antall.   I sommer hadde Herøy Brygge besøk av den samme gjengen som står bak dette, men da kun for voksne. Vi har fått høre at mange unger har lyst å prøve, derfor gir vi nå muligheten, sier leder i Øksningan Ungdomslag Odd Arne Svinøy til Herøyfjerdingen.   Kaffe og mat Inngangspris for barn er kr 50 og da kan de ri så mye de vil. For voksne (etter klokken 22) er inngangsprisen 150 kroner.     Odd Arne Svinøy legger til at det blir solgt kaffeo, kaker og pølse med brød.   - Det blir også spilt musikk, så det blir selvsagt anledning å ta seg en svingom, for de som ønsker det, avslutter Svinøy.
10_ride2
Illustrasjonsfoto.

Annonser