Renovering av Fellesstua i Karolineveien

Renovering av Fellesstua_Roger og Morten utvendig

Det pågår for tiden totalrenovering av fellesstua og leilighetsdelen i Karolineveien, like ved Herøy omsorgssenter.

Fellesstua ble tatt i bruk i 1988 og det sier seg derfor selv at det nå kan være på tide med en skikkelig renovering. I tillegg skal også leilighetsdelen totalrenoveres. Fellesstua er et populært møtested for pensjonistforeningen, kirkeforeningen og andre organisasjoner som i hovedsak har godt voksne medlemmer. I tiden mens renoveringen pågår får leietakere mulighet til å benytte storstua på Herøy omsorgssenter.

- Fellesstua og leilighetsdelen skal nå totalrenoveres og det skal bygges terrasse. Det skal også lages til et miljøterapeutisk tilbud for brukere i miljøtjenesten. På samme måte som tidligere skal også Fellesstua framover kunne leies av brukere som tidligere har leid lokalet, sier enhetsleder Roger Iversen for Miljøtjenesten i Herøy kommune.

Det er Contractor Bygg som utfører arbeidet og det er planlagt at dette skal foregå framover mot sommeren. Området der renoveringen foregår vil etter hvert også bli avsperret.

- Det er planlagt at bygget skal tas i bruk igjen etter fellesferien i august. Utvendig blir det stengt av med gjerde fra fellesstua og nordover, sier driftsleder Morten Mikalsen.

Renovering av Fellesstua_arbeidere
Arbeidet er i full gang med snekkere fra Contractor Bygg.
Renovering av Fellesstua_Roger og Morten invendig
Fellesstua vil nå få et skikkelig løft. Fra venstre: Enhetsleder Roger Iversen for Miljøtjenesten og driftsleder Morten Mikalsen.

Annonser