Etter en lang sesong med gode resultater, inkludert vandrepokal fra Grong og Norgesmester i U17, avsluttet Herøy IL Badminton med stor turnering på hjemmebane. Dette er den største turneringen Herøy IL badminton arrangerer i løpet av sesongen. Mowi Cup er arvtaker etter tidligere års Marine Harvest Cup og Marflogo. Oppmann og leder i badmintongruppa i Herøy IL er godt fornøyd med avviklingen. Turneringsleder for arrangementet var Elina Karina Hanssen. 

- Det har gått veldig bra og jeg tror dette er den største turneringen som har blitt avviklet på Herøy. Det har vært mye folk i hallen og det har vært mange deltakere fra klubber som ikke har vært så mye her før. Jeg tror det har vært en god opplevelse for de fleste.

- Den største klubben utenom arrangørklubben Herøy har vært Nesna, men like bak følger Klæbu fra Trøndelag, sier Olsen.

Ole Christoffer sier at det har gått greit med avviklingen, men at det på søndag har dratt ut litt i tid på grunn av at flere av de samme utøvere skal spille i flere finaler.

- Det har som vanlig vært fantastisk god hjelp fra støtteapparatet. Vi har ellers sett at enkelte av komiteene har vært litt underdimensjonerte på grunn av at deltakelsen ble noe større enn forventet. Heldigvis er det alltid noen som dra lasset og hjelper til slik at vi kommer i mål, men dette er noe vi må justere til senere turneringer, sier den fornøyde og slitne oppmannen Ole Christoffer Olsen.

Ser vi på resultatlista etter cupen ser vi at spillerne fra Herøy dominerer i de fleste klasser.

Trykk her for å se resultatene på Badmintonportalen.