Det ble et regnfullt og vått arrangement på Herøy stadion da Marine Harvest Cupen gikk av stabelen for første gang.

- FK Herøy/Dønna håper dette blir et årlig arrangement, selv om værgudene ikke var på vår side i år håper vi at dette er en cup som er kommet for å bli, skriver leder for FK Herøy/Dønna, Ronny Jensen på lagets hjemmeside.

Laks sponset av Marine Harvest
Det var ca. 50 innbetalte som trosset regnværet for å følge med på cupen. De fikk mulighet til å kjøpe seg en laksepakke (laksen sponset av Marine Harvest), pølse med brød og hamburger.

- Publikum storkoste seg med laksepakkene, men det var bare så synd at værgudene ikke var med oss, sa Ronny Jensen.

Stålkameratene vant cupen
Gjennom gruppespillet var det Sandnessjøen som viste seg å være det sterkest laget med uavgjort mot FK Herøy/Dønna og seier over både Stålkam og Leirfjord. Da den siste kampen mellom FK Herøy/Dønna og Stålkameratene skulle spilles, var det en kamp om hvem som skulle møte Sandnessjøen i finalen. Det ble som de fleste andre kamper meget tett og til slutt var det Stålkam som kunne seire med 1 - 0.

Det var Stålkameratene som stakk av med seieren etter en sjansefattig affære mot Sandnessjøen i finalen og det hele måtte avgjøres på straffespark etter at det sto 0 - 0 ordinær tid. Da viste Stålkameratene seg som det sterkeste laget og vant til slutt 4 - 3.

Resultatene på Cupen
Gruppespill
Sandnessjøen 1 – 0 Leirfjord
Herøy/Dønna 1 – 1 Sandnessjøen
Stålkameratene 2 – 0 Leirfjord
Sandnessjøen 2 – 1 Stålkameratene
Herøy/Dønna 1 – 0 Leirfjord
Herøy/Dønna 0 – 1 Stålkameratene

Finale
Stålkameratene 4 – 3 Sandnessjøen