Rederigigant møttes i Herøy

management1
Svein Eloff Pedersen fra Øksningan er president i et av verdens fem største rederier EMS Ship Management. Nylig hadde han med seg ledelsen til Herøy for rederiets månedlige seminar og folkene fra alle verdenshjørner fikk oppleve Helgeland på sitt fineste.
Riktignok var det litt kaldt for de mest langveisfarende representantene, de fra Singapore og India.

Herøymannen Svein Eloff Pedersen har vært sjef for hele ship-management-avdelingen i det gigantiske rederiet det siste halvannet året.

20 bemanningskontorer
- Vi har 234 båter, rundt 6000 sjøfolk og 400 ansatte på land. Selskapet har 20 bemanningskontorer rundt omkring i hele verden, forteller Svein Eloff Pedersen i møterommet på Herøy Brygge.

Ledelsesgruppen har innvilget seg en kort pause i anledning Herøyfjerdingens visitt. All samtale mellom representantene i ledelsengruppen foregår på engelsk og Svein Eloff snakker flytende engelsk.

- Det er 26 år siden jeg flyttet fra Herøy og i over 20 av disse årene har jeg bodd i Midt-Østen, forteller Pedersen som en forklaring på sin gode engelsk.

Formiddagene satt lederne i møter fra mandag til torsdag på Herøy Brygge. Om ettermiddagene var det lagt opp til opplevelser i området.

Ville vise Herøy
- Da det var min tur til å velge lokalitet for ledermøtet, ønsket jeg å vise fram mitt hjemsted Herøy.

Dette er folk som godt kan tenke seg å komme tilbake hit og de bor nå på Seløy Kystferie, fortalte Svein Eloff  Pedersen til Herøyfjerdingen da vi var innom Brygga en av dagene.

Da gledet ledelsesgruppen seg til snart å kunne begi se ut på havet. Først skulle Svein Eloff guide gruppen gjennom Øksningan, deretter sto Dønna for tur, med Dønnesfjellet og senere middag på Bøteriet.

Som avslutning på dagen hadde Svein Eloff lagt opp til fisketur fra båt.

De som har lyst kan sjekke ut hjemmesiden til selskapet: http://www.ems-shipmanagement.com/
management1
Ledelsesgruppen fra Singapore, India og Danmark fikk oppleve Helgeland på sitt fineste.
management_pedersen
- Jeg ville vise fram stedet jeg kommer fra, sier Svein Eloff Pedersen.
ems_sm_ship

Annonser