Det blir vist to filmer hver torsdag det skal være bygdekino. Torsdag 17. oktober blir det «Hokus Pokus Albert Åberg» og «Gåten Ragnarok».

«Hokus Pokus Albert Åberg» kl. 18.00
Albert mener han er stor nok til å få en hund nå som han har begynt skolen og snart fyller syv år. Men pappa syns fortsatt han er altfor liten til et så stort ansvar. Albert prøver alt han kan å overbevise pappa om at han tar feil. Men det er ikke så lett for en liten gutt som fortsatt benytter seg av en fantasivenn for å løse sine problemer.

Aldersgrense: Tillatt for alle.

Omtale   Trailer

«Gåten Ragnarok» kl. 20.00
Arkeologen Sigurd Svendsen (Pål Sverre Hagen) har viet sitt liv til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. Når han finner spor som peker mot den største myten av alle; myten om Ragnarok, blir Sigurd besatt av tanken om at Oseberggraven skjuler svaret på opphavet til historien om vår egen undergang. En mystisk runestein med spor etter Osebergvikingene avdekkes i Finnmark og fristelsen blir for stor: Sammen med to kolleger og sine to barn legger Sigurd ut på en ekspedisjon som leder dem dypt inn i Ingen-Mannsland - et avsperret område mellom Norge og Russland.

Aldersgrense: 11 år.

Omtale   Trailer

Kiosksalg
Før filmene starter kan man kjøpe seg noe i kiosken til 10. klasse, og overskuddet går til klassetur med "Hvite busser" til Polen og Tyskland til våren.

De neste kinodagene
Det skal være bygdekino i Herøy torsdag 14. november og den siste før jul blir torsdag 12. desember.

Les mer om bygdekinoen her