Etter FK Herøy/Dønnas gode treningskamper med aggressivt spill som skapte mange sjanser, var forventningene høye foran møtet med Mo sitt andrelag.

Om det var forventningspresset som ødela skal være usagt, men hjemmelaget trøblet det til i eget forsvar helt fra start.

Klareringene var dårlige og dette skapte stadig mer usikkerhet i laget.

Allerede etter 9 minutter sto det 1 - 0 til gjestende Mo. Markus Birkeland dro til på et langskudd fra vel 20 meter. Han så at keeper Kim Johansen sto langt ute og skuddet gikk i en bue over keeper og i mål.

Usikkert forsvar
Hjemmelaget fortsatte å rote det til i eget forsvar med klønete og nervøse klareringer. Dette satte sitt tydelige preg på laget. Etter 22 minutter klarerte Brynjar Mathisen rett i beina på en mo-spiller.

Som slo inn foran mål hvor målfarlige Joakim Hermansen lurte keeper og satte ballen i mål fra kort hold. Dermed sto det 0- 2 før førsteomgang var halvspilt.

Kampen var sto sett jevnspilt, men det var ut fra sjansene ikke noe å si på resultatet.

Christer mot sine egne Kampen ble spesiell på den måten av hjemmelagets keeper de siste årene, Christer Anfindsen, i år står i mål for Mo IL.

Og han sto stødig og sikkert med stor autoritet, uten at hans tidligere lagkamerater klarte å sette han på alvorlige prøver.

Etter kampen uttalte han dette ble en spesiell kamp og at FK Herøy/Dønna slett ikke er det laget det er morsomst å ta poengene fra.