Positivt møte med NAV-direktøren

nav_alle_deltakerne
Det var en NAV-direktør Kjell Hugvik på såkalt "opplæring" som besøkte Herøy og Dønna sist torsdag og han var fornøyd med hva han så. Den nytilsatte NAV-sjefen i Nordland fikk god innføring i utfordringene i våre to kommuner.
- Kjell Hugvik virket svært så godt fornøyd med tingenes tilstand, både i Herøy og Dønna. Det var også greit for ham å få se hvordan forholdene er rent geografisk i våre kommuner.
 
Vi som jobber innenfor NAV-systemet er jo spente på hvordan organiseringen av kontorene i Dønna og Herøy blir framover.
 
Skal vurdere sam-funksjonen
Det sier leder for NAV-kontorene i både Herøy og Dønna Anne Christine Hjelt til Herøyfjerdingen.
 
I løpet av høsten skal kommunestyrene i Herøy og Dønna vurdere og dagens sam-funksjon skal bli en modell eller om man skal finne en annen organisering.
 
- Kjell Hugvik er opptatt av å styrke samarbeidet med bedriftene og blant annet derfor var det positivt at vi besøkte Marine Harvest.
 
Samtidig ble han oppdatert på en god del av utfordringene vi har i våre to kommuner, og vi fikk synliggjort dette på en grei måte, mener Hjelt.
 
Møte med kommunene
Nav-direktøren hadde også møte med ordfører Arnt Frode Jensen i Herøy og kommunalleder i Dønna Pål Bleka. Også kommunalleder 1 i Herøy Siv Nilsen og leder for NAV-kontoret i Alstahaug Oddbjørn Lorvik var med på rundtturen i Herøy. 
 
Anne Christine Hjelt har vært leder for NAV-kontoret i Herøy et år og siden 1. mai har hun også leder NAV-kontoret i Dønna. Dette skjer ved at hun er tre dager i Herøy og to dager på Dønna.
 
- Dette fungerer greit. Det er mange tjenester som fungerer litt på samme måte i dag. Det krever at man samarbeider og er villig til å tenke nytt, sier Hjelt.
 
Nytilsetting
1. august tiltrådte herøyfjerdingen Anne Berit Hansen ny stilling ved NAV-kontoret i Dønna, og dette er en tilsetting som leder for kontoret Anne Christine Hjelt er glad for.
 
Anne Berit Hansen har i en årrekke jobbet ved Helgelend Sparebanks avdeling i Herøy. Som tidligere omtalt i Herøyfjerdingen har Elin Hanssen begynt i banken etter 10 år ved NAV-kontoret i Dønna.
 
 Bilder: Oddbjørn Lorvik
nav_alle_deltakerne
Her er NAV-direktøren (nr. 2 f.v.) sammen med ordfører i Herøy Arnt Frode Jensen (til venstre) og NAV-ansatte i både Herøy og Dønna ved Seløy Kystferie hvor de spiste lunsj. NAV-leder Anne Christine Hjelt nummer tre fra høyre.
nav_doenna_informasjon
På NAV-kontoret i Dønna tok Unn Bruaset imot.

Annonser