Etter at brudemarsjen hadde urpremiere i 2012 har komponist Reidar Moursund fått en jevn strøm av bestillinger på noter fra brudepar og organister. «Brudemarsj fra Herøy» er av 15 sanger i kirkespillet «Livslenka», som Reidar laget sammen med den nordnorske lyrikeren Helge Stangnes til Herøy kommunes 150-årsjubileum. En annen sang fra samme kirkespill, «Lite Ban», har blitt sunget i forbindelse med dåp. Brudemarsjen har blitt hyppig benyttet i bryllup over hele landet, også utenfor landets grenser som for eksempel i New York og på Gran Canaria. For noen år siden var det en sanger fra Den Norske Opera som giftet seg til den i Barcelona. Da ble den framført med strykere, trekkspill, gitar og kor. 

Framført av treblåserkvartett med studenter fra Barrat Due musikkinstitutt
Høye Løvland har en datter som er fløytist og studerer fløyte ved Barratt Due musikkinstitutt. I forbindelse med at hun giftet seg andre helga i august fikk han et spørsmål om han kunne arrangere brudemarsjen til en treblåserkvartett (fløyte, obo, klarinett og fagott). Barratt Due 
blir regnet som en av Europas fremste og mest særpregede utdanningsinstitusjoner innen klassisk musikk, og brudemarsjen ble derfor framført av noen av Norges beste musikere.

- Dette er skikkelig dyktige musikere og det krevde derfor ganske mye av meg, og jeg måtte derfor jobbe skikkelig for å gjøre det finest mulig. Men jeg synes jo det ble bra resultat, sier Høye, som bare har musikkinteressen som en viktig og kjær hobby.

Filmen fra framføringen kan dere se nedenfor.

Hyggelig at den blir mye brukt
- De fleste bestiller noter for kirkeorgel eller for trompet/kirkeorgel, som Alf Knutsen har laget for meg, sier Reidar Moursund i en kommentar til Herøyfjerdingen.

- Andre framfører den med fiolin og gitar, eller andre instrument-sammensetninger. Men jeg har også fått tilsendt en innspilling der den har blitt framført med piano, saksofon og sang, og der hadde vokalisten skrevet tekst til min melodi. 

 - Av det mer spesielle slaget var et brudepar som giftet seg på toppen av fjellet Raudsjøpiggen, så da ble «Brudemarsj fra Herøy» framført på trompet 1306 m.o.h. 

- Jeg har fått notebestillinger til bryllup rundt omkring også denne våren og sommeren. Og så ble jeg fortalt at brudemarsjen ble framført av et kor i et bryllup her i Herøy i sommer. Det synes jeg var veldig artig å høre. 

- Jeg har for lengst mistet oversikten over hvor mange ganger den har blitt benyttet, og man vet nå ikke om alt heller, slik som denne siste med Barratt Due-studentene forrige helg. Men jeg synes Høye Løvlands versjon her ble veldig fin; lys, lett og positiv slik komposisjonen var ment fra min side.

- Ingenting er bedre enn at sangene man har laget blir brukt, så det er jo veldig hyggelig, sier komponist Reidar Moursund.

På filmene nedenfor kan dere se andre framføringer av «Brudemarsj fra Herøy».