Planlegger alternativ julemesse

Foto fra fjorårets julemesse i Herøyhallen.

Med bakgrunn i pandemisituasjonen og usikkerhet rundt koronaviruset planlegger støtteforeningen i Herøy idrettslag i år en alternativ julemesse i år.

- Støtteforeningen har startet opp med møter igjen og vi møtes hver tirsdag på Herøy stadion kl 18.00. Vi ønsker å få til et alternativ til den tradisjonelle julemessen, da det fortsatt er viktig å kunne bidra med midler til drift av idrettslaget.

- Vi er klar over at det neppe vil bli arrangert julemesse i Herøyhallen i år, men har som mål at det skal bli mulig å få kjøpt både håndarbeid og julebakst, også i år. En stor andel av inntektene til tidligere julemesser, er salg av kaffe og kaker i Herøyhallen, så denne inntekten mister vi nok i år, sier mangeårig ildsjel og medlem i både støtteforeningen og idrettslaget, Heidi Nilsen.

- Vi arrangerer derfor et skikkelig julelotteri, og håper på at vi i år klarer å selge ekstra mange lodd, slik at vi også i år kan bidra med midler til drift av idrettslaget. Lotteriet er allerede startet og vi selger lodd helt til trekning i lotteriet foretas 28. november 2020. De som er interessert i å kjøpe lodd kan ta kontakt med meg på SMS på tlf. 954 66 622 eller på messenger på Facebook.

- Støtteforeningen oppfordrer som vanlig foreldre/foresatte til å bidra med gevinster til lotteriet, sier Nilsen.

 

Annonser