Herøy Idrettslag var tidligere i år så heldige å motta en gave i form av et pengebeløp på kr 10.000,- fra de etterlatte etter Ingvard Andreassen – Dagfinn Andreassen og Bente Aarstad. 

Dagfinn forteller at Ingvard selv var aktiv i idretten i sin ungdom, og hadde mye glede av HIL. Ønsket var derfor at vi delte ut kr. 5.000,- til en jente som hevder seg i sin idrett, og det samme til en gutt. 

- Alle undergruppene fikk anledning til å komme med forslag til kandidater. Herøy idrettslag har mange gode kandidater, og hovedlaget fikk seg en jobb med å velge hvem som skulle motta den økonomiske støtten, skriver leder Renate Kaspersen til Herøyfjerdingen.

- Marius Sandvær (badminton) og Ingrid Kilvær Nilssen (friidrett) har nå fått overført kr. 5.000,- hver til sportslig bruk. Både Marius og Ingrid viser en enorm dedikasjon til idretten, noe som gir gode resultater. Marius reiser både innenlands og utenlands for å konkurrere mot de beste i badminton-miljøet, og er ranket som en av de beste i sin klasse. I helga var Marius på reise i forbindelse med Askøy Open, hvor han tok seier i våde HSU17 (herrer og MDU17. Ingrid velger å fortsatt konkurrere med HIL på brystet, selv om hun nå bor i Steinkjer og studerer. Hun tok blant annet nylig NM-sølv i terrengløp, og tok nettopp med seg to gull fra Barents Games i Tromsø. Vi er superstolte av de flotte medlemmene våre, og vet at de er gode rollemodeller for andre barn og ungdom i badminton- og friidrettsmiljøet, sier Kaspersen.

- På vegne av Herøy IL vil jeg takke Dagfinn og Bente så mye for denne gaven. Vi vet at den kommer godt med til utøverne, samtidig som en slik oppmerksomhet gir oss motivasjon til å fortsette vårt arbeid for idretten, avslutter leder i Herøy idrettslag, Renate Kaspersen.

Foto: Privat