Pangstart på sesongen med treningssamling

Treningssamling med Torjus Flåtten_eldste

I helga har badmintongruppa i Herøy idrettslag hatt treningssamling med en av Norges beste badmintonspillere. De har dermed fått en skikkelig kickstart på årets sesong.

Torjus Flåtten er ranket som nummer tre i single blant badmintonspillerne i Norge og er dermed en av de beste i sin idrett. For tiden satser han på badminton på heltid, der hans store mål er OL i 2024 i Paris. Torjus kommer fra Otta og er sentral i den populære Otta-campen som har blitt arrangert der i mange år. I tillegg til å satse fullt og helt på badminton ønsker han også å dele sin kunnskap med klubber og spillere for å hjelpe dem til å bli bedre i sin idrett.

Trener Kent Roger Sandvær forteller at det er gjennom at Herøy-spillere har deltatt på Otta-campen at treningssamlinga med Torjus har kommet i gang.

- Mens vi har vært på Otta-campen har vi har flere ganger snakket om å få til noe på Herøy og i år ble det en realitet. Vi har hatt 25 spillere med på treningssamlinga og har hatt samlinger fra torsdag til søndag, sier Sandvær.

Torjus forteller at de hadde ei treningsøkt torsdag kveld og skulle ha tre økter fredag og lørdag med ei avsluttende økt søndag. Det bør derfor ikke være noen tvil om at badmintonspillerne fra Herøy har fått en skikkelig pangstart på årets sesong.

Allerede kommende helg skal Nila Lorvik og Marius Sandvær delta på rankingturnering for U15 på Haugerud i Oslo og da får vi håpe at de tar med seg noe av det de har lært av Torjus under treningssamlinga.

 

 

Treningssamling med Torjus Flåtten_yngste
Her er de yngste spillerne samlet sammen med Torjus Flåtten. (Foto: Kent Roger Sandvær)
Treningssamling med Torjus Flåtten_fotarbeid
Torjus hadde stort fokus på fotbarbeidet da Herøyfjerdingen var innom Herøyhallen.
Treningssamling med Torjus Flåtten_fulgte med
Deltakerne fulgte godt med da Torjus instruerte.

Annonser