Oppstart med nye bålmarsjer

Bålmars 18

Gruppa JeSS starter opp igjen med nye bålmarsjer fra søndag 31. mars kl. 12.00. Første marsj starter fra barnetrinnet til Herøy skole.

- Nå starter bålmarsjene med JeSS igjen. Også denne sesongen legger vi opp til 6 marsjer, der det kan utløses en ekstra gave om du deltar på 5. Nytt av året er at vi trekker gavekort fra Etcetera på hver marsj som en ekstra gest til ivrige turgåere. I år legges det opp til nye turmål og noen ekstra sprell, så det er bare å hive seg med. Det er veldig fint at elevbedriften på 9. trinn bidrar med å bake til turmarsjene, opplyser Elbjørg Larsen på vegne av gruppa JeSS.

For årets marsjer har JeSS en spesiell oppfordring om å ta med seg en nyinnflyttet Herøyfjerding på marsj.

- Første bålmarsj starter søndag den 31. mars klokken 12, fra skolen (barnetrinnet). Løypene kan gå rundt Solheim eller rundt Flostad. Det blir selvsagt bålkaffe/saft, turmarsjkort og god stemning og det koster bare kr. 20.- for voksne å delta.

- Datoer fremover blir: 7. april på Seløy, 29. eller 30. april i Øksningan, 5. mai hos Elfis på Engan, 19. mai på Tenna og 26. mai på Staulen. JeSS ønsker velkommen til mange fine turer utover våren, avslutter Larsen.

JeSS
JeSS står for Jenter-Styrke-Samhold. All aktivitet er god aktivitet. Målet er å samle alle gode krefter og lavterskeltilbud som påvirker oss positivt.
Trykk her for å komme til Facebook-gruppa til gruppa JeSS.

Bålmars 18
Bålkaffe hører med når det arrangeres turmarsj.
JeSS svart
Her er logoen til gruppa JeSS.

Annonser