Oppstart konfirmantår

Oppstart konfirmantår 2021_1

Onsdag 15. september starter nytt konfirmantår i Herøy menighet, og alle ungdommer født i 2007 som ønsker eller vurderer kirkelig konfirmasjon er velkomne til innskriving og oppstart i Herøy kirke kl 17.30.

- Det blir først en informasjonsdel der vi ønsker at foreldrene også skal være til stede. Deretter blir det en halvannen times samling med kun konfirmantene.

- Brosjyre og invitasjon ble i juni sendt til de i 2007-kullet som er medlemmer i Den norske kirke, men også andre i årskullet er velkomne. For å bli konfirmert må man være døpt, men dette ordner vi i løpet av konfirmantåret hvis man ikke er døpt tidligere. Vi aksepterer også dåp utført i den katolske og ortodokse kirke, også i andre land enn Norge.

- De som ikke har sendt inn innmeldingsskjema på forhånd må ta med ferdig utfylt skjema onsdag. De som ikke har fått skjema skal selvsagt få det på onsdag. Hjertelig velkommen til samling – også til deg som er i tvil om hva du vil velge! Kanskje du kan finne det ut i løpet av denne kvelden, opplyser Trine B. Heggheim på vegne av Herøy menighet.

Annonser