Oppstart for bruktbutikk og kafé på Fellesstua

Kafe og bruktbutikk Fellesstua

Lørdag 24. april er det endelig klart for oppstart av bruktbutikk og kafé i Fellestua.

Etter at oppstarten måtte utsettes på grunn av strenge nasjonale smitteverntiltak i forbindelse med Covid-19, er det nå klart for oppstart av bruktbutikk og kafé i Fellestua i Herøy. Fellesstua ligger i Kaolineveien 26.

Herøy frivilligsentral ønsker i samarbeid med foreningen Møtestedet å etablere en møteplass med kafé og bruktbutikk i Fellesstua i Karolineveien. Planen er at dette skal arrangeres annenhver lørdag med oppstart lørdag 24. april.

Påmelding
Bruktbutikken og kafeen blir åpen mellom klokka 12 og 15 med påmelding på grunn av smittevernregler i forbindelse med koronapandemien.

- Det blir mulig å være der i 50 minutter med en pulje klokka 12, neste klokka 13 og siste klokka 14. Vi må smittevaske mellom hver pulje og trenger derfor 10 minutter til dette. Vi er tre i komiteen og kan derfor ha bare 7 innom i hver pulje. De som ønsker å komme må derfor melde seg på til meg på sms til 960 44 774. Dere kan også ringe å sjekke om det er plass dersom dere finner ut at dere ønsker å ta dere en tur innom, sier Budesa.

Jelena forteller at det i tillegg til bruktbutikk med salg av klær og sko til damer også blir enkel servering av god og rimelig mat fra kafeen.

- Inntekten av salget går til Vipps-nummeret til foreningen Møtestedet. De skal bruke pengene til å arrangere en konsert for herøyfjerdingene mot slutten av året når man forhåpentligvis har fått kontroll på koronaviruset, sier Jelena.

Trenger flere frivillige
Jelena Budesa kommer også med et sterkt ønske om at flere frivillige kan tilby seg å hjelpe til med arrangementet.

- Jeg er spent på om vi lykkes med dette tiltaket og håper at folk melder seg på og kommer innom, avslutter Budesa.

Foto er hentet fra da formannskapet var på befaring på Fellesstua i oktober 2020.

Markering av frivillighetsdagen 2020_Jelena
Jelena håper folk melder seg på bruktbutikk og kafé 24. april.

Annonser