Oppfordrer folk til å ta Idrettsmerket

Idrettsmerket 100 år_Laila m_flere

Tirsdag 10. september kl. 18.00 startes det opp igjen med øvelser for å ta idrettsmerket. Da kan alle triminteresserte møte opp på Herøy stadion. 

Idrettsmerkekontakt Laila F. Vold i Herøy idrettslag oppfordrer folk til å komme og ta idrettsmerket.

- Vi vil ha samlinger på tirsdager slik at de som ønsker det kan få tatt merket. Vi starter første samling med å dele ut hedersmerke, sølv og bronsemerker. Etterpå blir det utførelse av idretteskrav for i år. Det blir også kaffe og kake, sier Vold.

Krav
Idrettsmerket er et ferdighetsmerke innstiftet i 1915 av Norges idrettsforbund. Det tildeles for oppnådde krav innen fem grupper av idrettslig aktivitet: Trim, spenst og presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet. 

Merket er i gull, sølv eller bronse og består av en oval eikekrans som øverst har Norges riksvåpen. Feltet inne i kransen er grønt. 

Innen hver av aktivitetene kan du velge mellom ulike øvelser. For eksempel kan du i gruppe 1 velge mellom sykkelturer, svømming, dans, gymnastikk til musikk, fottur og grunntrening.

Trykk her for å lese mer om Idrettsmerket.

 

Idrettsmerket 100 år_Laila m_flere
Laila Furu Vold (t.v.) oppfordrer folk til å ta Idrettsmerket. Her er hun sammen med Alf-Rune Olsen, John Svendsen og Wenche Skagen som alle er ivrige idrettsmerketakere.

Annonser