Oppfordrer folk til å ta Idrettsmerket

Idrettsmerket 100 år_Laila m_flere

Tirsdag 13. juni kl. 19.00 startes det opp igjen med øvelser for å ta idrettsmerket. Da kan alle triminteresserte møte opp på Herøy stadion. 

Det blir også markering med kaffe og kake og utdeling av krus, sølv og bronsemerker for de som har oppfyller kravene. Initiativtakerne håper nå at enda flere hiver seg med.

Krav
Idrettsmerket er et ferdighetsmerke innstiftet i 1915 av Norges idrettsforbund. Det tildeles for oppnådde krav innen fem grupper av idrettslig aktivitet: Trim, spenst og presisjon, hurtighet, styrke og utholdenhet. 

Merket er i gull, sølv eller bronse og består av en oval eikekrans som øverst har Norges riksvåpen. Feltet inne i kransen er grønt. 

Innen hver av aktivitetene kan du velge mellom ulike øvelser. For eksempel kan du i gruppe 1 velge mellom sykkelturer, svømming, dans, gymnastikk til musikk, fottur og grunntrening.

Trykk her for å lese mer om Idrettsmerket.

 

Idrettsmerket 100 år_Laila m_flere
Laila Furu Vold (t.v.) oppfordrer folk til å ta Idrettsmerket. Her er hun sammen med Alf-Rune Olsen, John Svendsen og Wenche Skagen som alle er ivrige idrettsmerketakere.

Annonser