I år har det også vært en sommer med ekstremt mange tilreisende feriegjester til kommunen, og dette er selvsagt også noe de lokale butikkene og serveringsstedene har fått merke. Nå nærmer jula seg og da er det viktig at de fastboende ikke glemmer å støtte det lokale næringslivet under julehandelen.

- Selv om samfunnet har åpnet mer opp må man tenke på at det er noen lokale aktører som skal klare seg. Vi er heldige i Herøy og trenger ikke reise så langt for å få det vi trenger. Det er god service i de lokale butikkene og de andre bedriftene. De kjenner jo også kundene sine på en helt annen måte.

- Derfor er det viktig at vi nå benytter oss av lokalt tjenestetilbud og næringsliv etter at turistene har dratt slik at vi fortsatt opprettholder et godt tilbud. Hver krone som du handler lokalt, er en investering i et levende lokalsamfunn.

- Jeg oppfordrer derfor alle til å ta vare på næringslivet og forsøke å bidra der vi kan. Det gjelder både enkeltpersoner og vi som kommune, sier ordfører Elbjørg Larsen.